facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 


La PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE, fundada l’any 2002, som una associació formada per 110 entitats i un gran equip de persones de tot Catalunya, que compartim i impulsem un moviment social per eradicar la violència contra les dones de la nostra societat.

El nostre ideari està recollit en un Manifest de consens, al qual les entitats adherides hi donen suport.

El treball en xarxa és la nostra força, intercanviem idees, experiències i bones pràctiques. Ens nodrim mútuament i cerquem les estratègies adients per vèncer les resistències al canvi de bona part de la societat, tradicionalment masclista i patriarcal.

A través de les accions al carrer, arribem a la ciutadania per canviar aquest món, i sumem forces per exigir els recursos suficients a les diferents administracions, perquè les dones tenen tot el dret a viure sense violència.

quisom1quisom2quisom3quisom4

Volem

- Fer visible la realitat i l’amplitud de la violència contra les dones: ens neguem a ser-ne còmplices amb el nostre silenci.
- Sensibilitzar la ciutadania desvetllant les creences i els estereotips culturals que sustenten la violència vers les dones i que es transmeten de generació en generació.
- Posar de manifest la dimensió social del fenomen de la violència contra les dones i evidenciar la necessitat de crear mesures de prevenció que evitin la reproducció d’aquestes pautes de conducta.
- Difondre públicament els diferents recursos existents d’atenció a les dones que pateixen violència.
- Potenciar nous models de convivència i la cultura de la pau.
- Donar espai a totes les entitats i associacions que treballen per l’eradicació de la violència contra les dones perquè puguin explicar les diferents activitats que duen a terme.

Per a més informació, podeu consultar el la història i el currículum de la Plataforma en diferents idiomes,Català, Castellà, o Anglès.

També podeu descarregar les memòries d'activitats.

 

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org