facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 

  • Programa "Trenquem el silenci"

logo trenquem

El TRENQUEM EL SILENCI és un programa de prevenció de violència de gènere des del qual fomentem la realització d’accions amb centres educatius, de lleure i AMPES.

Dins aquestes accions posem a disposició el següent catàleg d’activitats, on podreu trobar una gran varietat de xerrades i tallers de prevenció, que faciliten les entitats que conformen el TRENQUEM.

Consulta el catàleg d’activitats subvencionades en funció del públic:

Alumnat de primària Alumnat de secundària i batxillerat

Ompliu aquest

FORMULARI

per fer la vostra

sol·licitut

Mares i pares Professorat
Lleure i altres públics Activitats al carrer i Festes majors
  • D’altra banda, des del TRENQUEM EL SILENCI oferim a aquells centres que vulguin, la possibilitat de detectar prèviament, quina és la percepció que tenen els i les alumnes sobre la violència de gènere, a través de l’enquesta on-lineI tu que opines? , i a partir d’això poder plantejar accions conjuntes.
  • Dins el programa TRENQUEM EL SILENCI, també existeix la possibilitat dinamitzar, a l’interior dels centres educatius, la creació de la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat, una Xarxa formada pel mateix alumnat amb l’objectiu de jugar un paper d’agents actius contra la violència envers les dones. (Sempre amb el suport dels i les professionals).

+ Info: 654012469 + Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

trenquem1 trenquem3trenquem4trenquem2

 

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org