facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 

Col·labora econòmicament

guardiola rectangular petita

Et necessitem per trencar el silenci, aturar la violència masclista i continuar promovent la igualtat efectiva de gènere. Amb la teva aportació econòmica periòdica, i gràcies a l'acció que realitzen professionals i voluntàries, permetràs que continuem desenvolupant els projectes de l'entitat. Ajuda'ns a continuar prevenint la violència de gènere, contribueix a la creació d'una societat lliure de violència masclista i que permeti obrir camins cap un nou paradigma d'educació i respecte on es promoguin relacions igualitàries entre els gèneres.

Hem creat diverses maneneres de col·laboració econòmica:

 

Associa't

Amb una quantitat econòmica variable (10, 30, 60 o més euros) i la periodicitat que desitgeu (anual, semestral, trimestral o mensual) podeu formar part de la Plataforma, amb dret de vot i possibilitat de participar en alguna comissió o simplement donar-nos el vostre suport econòmic. Aportació mínima: 30 euros/any.

Més informació i formulari d'adhesió

 

Donació periòdica

Amb una quantitat econòmica variable que trieu vosaltres i la periodicitat que desitgeu (anual o mensual). Amb la possibilitat de participar en alguna comissió, col·laborar en alguna tasca o simplement donar-nos el vostre suport económic.

Més informació i formulari de donació periòdica

 

Donació puntual

També podeu fer una donació puntual, de la quantitat que desitgeu, mitjan transferència bancària al número de compte
2100 1302 84 0200217949

 

Teaming: des d'un euro al mes

Podeu participar amb donatius des d'un euro al mes a través del Teaming de Trenqueu el Silenci. Els diners es destinen a aquest projecte de prevenció de violència de gènere als centres educatius i de lleure.

 

Per a entitats

Us podeu adherir al manifest, tal i com ja han fet el més d'un centenar d'entitats adherides, que donen suport als projectes de la Plataforma, participen dels grups de treball i realitzen una aportació anual mínima de 30€. D’aquesta manera tenen el privilegi de pertànyer a un moviment social que lluita de manera unitària contra la violència vers les dones. Les entitats adherides tenen l’estatus de sòcies.

 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

 

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org