facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 

GEAR, acció de sensibilització per la igualtat de gènere i prevenció de la violència masclista

2015 logo gear


Actualment, estem participant d’un projecte europeu, anomenat GEAR (Acció de sensibilització per la igualtat de gènere i prevenció de la violència masclista), conjuntament amb entitats de Grècia, Xipre, Romania i Croàcia, amb l’objectiu de crear un material que sigui d’ajuda per prevenir les violències de gènere en les relacions afectives des dels instituts.

L'objectiu del projecte, és una acció coordinada de prevenció primària i secundària de les violències masclistes a l’adolescència. A través d'intervencions a l'escola o en altres àmbits, facilitades pels i les docents, que hagin rebut prèviament la formació, i amb el suport d’una guia de recursos pedagògics, especialment dissenyats, amb l’objectiu de millorar la sensibilització i l’empoderament dels nois i noies.

L'objectiu principal és promocionar l’establiment de relacions saludables i igualitàries entre ambdós sexes, i el desenvolupament d’actituds de tolerància zero cap a la violència, sensibilitzant sobre:

a) les característiques de les relacions saludables i de les no igualitàries.

b) la influència de les conductes basades en estereotips de gènere i els rols de gènere imposats per la societat, en les seves relacions afectives.

c) com la distribució desigual del poder entre ambdós sexes, està relacionada amb l'abús psicològic, físic i/o sexual cap a les dones i les noies.

 

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org