facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 

Campanya Fes el Pas!

20160603 imatge campanya feselpasL’agost del 2014 l’Estat espanyol va signar el Conveni del Consell d’Europa sobre la prevenció i la lluita contra la violència vers les dones i la violència domèstica, anomenat Conveni d’Istanbul.

És el primer instrument de caràcter vinculant a Europa en matèria de violència vers les dones, el que implica poder fer front en tots els àmbits socials a aquesta greu vulneració dels Drets Humans i la llibertat de les dones.

Les principals línies a que obliga el Conveni d’Istanbul són:

  • Prevenir la violència, protegir a les víctimes i establir accions judicials contra els agressors.
  • Sensibilitzar i fer una crida a tota la societat, especialment als homes i als nens, per a un canvi d’actitud i un trencament amb una cultura de tolerància i negació, que perpetua la desigualtat de gènere i la violència que la fa possible.
  • Fer palès la importància d’una actuació coordinada de tots els organismes i serveis oficials pertinents i la societat civil.
  • Facilitar a recollida de dades estadístiques i de recerca sobre totes les formes de violència vers les dones.

La Plataforma Unitària contra les violències de gènere tenim per objectius la sensibilització i la prevenció de la violència masclista, i en aquesta línia volem posar en valor el Conveni d’Istanbul, i avançar així en una societat lliure de violència vers les dones.

Som punt focal de la Xarxa Europea WAVE i avui llancem i fem nostra la seva campanya "FES EL PAS!" . Seran 10 dies de difusió a les xarxes socials de la importància del Conveni i el nostre compromís en l’eradicació de la violència masclista.

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre com participar de la campanya.

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!

 

 

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org