facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon Concentració 4 de maig contra el Feminicidi

20150504 concentraciodegeneradesAvui, dilluns 4 de maig a les 20h, us convoquem a la concentració organitzada per les nostres companyes del col·lectiu feminista de l'Eixample dreta, Degenerades!

Ens trobem davant d'una onada creixent d'assassinats masclistes davant els quals la societat i els poders públics es mostren impassibles mentre nosaltres som assassinades dia rere dia.

Durant l'any 2014, es van produir 102 assassinats i feminicidis a l'Estat Espanyol i aquest 2015 en portem 20, AIXÓ ÉS UN FEMINICIDI. A més a més, Catalunya és el territori on es donen les tasses més altes de violència masclista davant d'altres territoris de l'Estat Espanyol, segons dades de feminicidio.net.

És per aquest motiu que des del col·lectiu feminista Degenerades, volem mostrar la nostra repulsa a aquests actes. Volem un barris lliures d'agressions sexistes i violència masclista.

Per això, us convidem a concentrar-vos amb nosaltres cada primer dilluns de mes contra el feminicidi a Avda. Gaudí amb C. de la Indústria a les 20h quan s'hagi produït algun assassinat entre una convocatòria i una altre.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!

NO SÓN MORTS AÏLLADES, ÉS UN FEMINICIDI!

---
Degenerades
col·lectiu feminista de l'Eixample dreta

 
Espectacle-Taller de “Contacontes” de l'Associació Gogara

20150401 tallergogaritxitxitxinaboDes de la Plataforma unitària contra les violències de gènere us presentem Gogaritxi, Txitxinabo i els seus Vindicontes, una proposta d'Espectacle-Taller de "Contacontes" dirigit a nens i nenes, de l'Associació Gogara, dedicada a l'educació sexual i a la prevenció de les violències de gènere. Una activitat divertida que ofereix un espai, als més petits, de creativitat i reflexió on poder construir realitats i identitats més autèntiques i alliberadores!

Aquí trobareu el vídeo de presentació de l'activitat. Esperem que us animeu a participar-hi!

Cliqueu aquí per més informació.

 
Nou taller de l'Associació Cúrcuma

20150401 tallercurcumaDes de la Plataforma unitària contra les violències de gènere us fem saber que l'associació, adherida a la Plataforma, Cúrcuma. Creació i acció amb perspectiva de gènere, ha creat un nou taller per conèixer, reflexionar i generar estratègies al voltant de les relacions de poder als grups i la seva gestió de manera equitativa, partint de la cura del col·lectiu. Es treballarà amb diferents metodologies com són el joc i diferents dinàmiques del Teatre de l'Oprimit, en el marc del treball de processos. El taller va dirigit a tota aquella persona que es senti interessada per la temàtica i vulgui formar-se i trobar eines per gestionar les relacions de poder, formi part o no d'un grup.

Esperem poder comptar amb la vostra participació!

Trobareu tota la informació referent al taller aquí.

 
Presentació del llibre i taller: Feminisme Comunitari

20150330 casaiberoamericanamujer tallerDes de la Plataforma unitària contra les violències de gènere us convidem a la presentació del llibre "Feminismos desde Abya Yala. Ideas y proposiciones de las mujeres de 607 pueblos en nuestra américa" de Francesca Gargallo, el dijous 9 d'abril a Librería Pròleg, c / Sant Pere Més Alt, 46 a les 18: 30 hrs. La presentació serà amb l'autora i l'accés és lliure.

I el divendres 10 d'abril esteu convidades al taller: Diálogos con el feminismo comunitario y descolonial, de 17 a 30:30 de la tarda, al c / Tàpies, 1-3, Barcelona. Instalaciones de Lafede.cat. Requereix prèvia inscripció.

Impartiran el taller :
Francesca Gargallo (Italia), Sara Cuentas (Perú) , Leticia Cruz (México)


Organitza: Casa Iberoamericana de la Mujer Barcelona (CIMB)

 

Per més informació cliqueu aquí.

 

Us hi esperem!!!

 
Feminicidi

20150325 feminicidiDes de la Plataforma unitària contra les violències de gènere us convoquem, el promer dimecres 25 de març, a l'acte FEMINICIDI. L'acte tindrà lloc a la Sala Gran de la Facutltat de Georgafia i Història de la UB, a les 19h.

Graciela Atencio i Ana Messuti de Feminicidio.net, ens presentaran el llibre "Feminicidio" i Beatriu Masià de Tamaia ciure sense violència, ens presentarà la investigació de feminicidis a Catalunya 2010-2014.

Us hi esperem a tots i totes!

Aquí podeu trobar més informació.

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 56

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org