facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon Publicació de les bases del X Premi 25 de Novembre

20151001 premi25n logoajuntamentUs informem que avui s'han publicat al BOPB les bases del X Premi 25 de Novembre – Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, 2015.

L'edició d'enguany té com a finalitat de donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat, que tinguin com objectiu la sensibilització, prevenció, la denúncia i l'afrontament de l'assetjament sexual vers les dones en els espais públics (carrer, transports públics, espais d'oci, etc.).

Podran presentar projecte les persones físiques, els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

El Premi té una dotació econòmica de 7.500 euros , segons la decisió del Jurat.

El termini de presentació de projectes s'inicia avui i finalitzarà el 24 d'octubre de 2015.

Us demanem que en feu la maxima difusió!

Bases

 
III Encuentro: “Por nuestro derecho a vivir una vida libre de violencias”

20150901 afiche iii encuentro red.webCompartim amb vosaltres la invitació al III Encuentro: "Por nuestro derecho a vivir una vida libre de violencias" organitzat per la Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe en España, els dies 17 i 18 de setembre al Centre Cultural "La Corrala" de Madrid. La trobada comptarà amb una performance i diverses taules d'experìencies, diàleg i grups de treball amb companyes de diferents organitzacions d'Espanya.

Per més informació cliqueu aquí

 
Primer Màster de Gènere i Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona

20150901 mastergenerecomunicacioEns fa molta il·lusió comunicar-vos que el proper mes d'octubre s'engega un nou projecte transformador per contribuir a canviar el missatge sexista, discriminatori i androcèntric que els mitjans de comunicació transmeten en les seves informacions diàries. Després de prop de dos anys de gestació, el curs 2015-2016 es posa en marxa la primera edició del Màster en Gènere i Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona, un màster pioner capdavanter a l'Estat espanyol. El Màster, coordinat per Joana Gallego i Isabel Muntané, compta amb un professorat de 40 persones de l'àmbit social, acadèmic i professional.
Perquè creiem en que la funció educativa i socialitzadora que tenen els mitjans de comunicació ha de servir per prevenir la violència de gènere!

Per més informació cliqueu aquí

 
Dones que dansen

20150831 donesquedansenUs presentem aquest projecte de transformació, reflexió i creixement per aprofundir en la relació d'una mateixa i amb l'Altra, i el món i per la construcció de models de relacions saludables mitjançant la dansa i el moviment.

Dones que dansen és un projecte d'apoderament personal i comunitari, amb perspectiva de gènere, que pretén portar la dansa als centres penitenciaris com una eina de cura i de prevenció de les violències.

L'objectiu de Dones que dansen és el de donar-nos la possibilitat d'iniciar un procés de reconeixement i estima d'allò que som amb autenticitat, facilitant un espai d'expressió a través de la poètica del cos.

El projecte consta de 5 tallers de 2 hores, executats setmanalment, i l'invitació a participar en un segon cicle en un grup de dones internes en un centre penitenciari.

Organitzen:
Nunart: http://www.nunartbcn.com/
Cuida la Vida: https://associaciocuidalavida.wordpress.com/

Per més informació

 
Concentració 5 de maig a Sagrada Família

20150504 concentracio degeneradesLes Degenerades, el col·lectiu feminista de dones, lesbianes i trans de l'Eixample dreta, va convocar una concentració el passat dilluns 4 de maig,  sota el lema "Disculpeu les molèsties, ens estan assassinant". Per mostrar la seva condemna als 22 assassinats de dones en el que va d'any, les Degenerades van il·luminar un petit tros de carrer de la cruïlla de l'Avinguda Gaudí amb el carrer Indústria amb la llum d'unes espelmes que formaven un símbol feminista. El col·lectiu repetirà la concentració cada primer dilluns de mes, al mateix lloc i a la mateixa hora, sempre que hi hagi una dona assassinada entre una convocatòria i una altre.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!

 

 

Per més informació cliqueu aquí

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 56

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org