facebookicon twitericon picassaicon youtubeicon 

Concentració 21 de desembre de 2015

20151223 concentraciofotoEl passat dilluns 21 de desembre a Plaça Sant Jaume, 60 persones van assistir a la concentració en homenatge a les 6 dones i 2 homes que han estat assassinades a causa de la violència masclista aquest mes, des de la darrera concentració!

Les companyes de l'Associació Hèlia van organitzar aquesta concentració de denuncia, en la que van recalcar que la violència de gènere la vivim les dones dia a dia, a través dels micromasclistes. Per fer-ho van llegir un seguit de frases que sentim les dones pel fet de ser-ho, mentre totes les presents ens agafavem de les mans com a símbol de l'acompanyament que faciliten des de l'associació i van seguir amb la lectura de l'article: ¡Qué niña tan bonita!. Van acabar amb un poema de la Carla Rigol, la responsable dels projectes Idea i Veïnes per Veïnes, de l'entitat.

Gràcies un cop més a les organitzadores, dinamitzadores i totes les persones que vau assistir per trencar el silenci contra la violència de gènere!

PROU AGRESSIONS CONTRA LES DONES!

Imatges de la concentració

Descripció de l'Associació Hèlia

 
Trenquem el silenci amb el recital poètic solidari!

20151223 fotorecitalProp de 40 persones ens vam reunir el passat 12 de Desembre al Centre Cívic de Sagrada Família per assistir al Recital poètic solidari per recaptar fons pel Trenquem el Silenci, el programa de prevenció de la violència de gènere de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Un total de 22 poeteses i poetes, procedents de Malgrat, la Senia, Torredembarra, Vilafranca, Rubí, Badalona, Cabaces i Barcelona, han unit un cop més les seves veus i el seu talent a la lluita contra la violència masclista. Cada un i una d'elles van escriure un poema individualment i un altre conjuntament per parelles i el guitarrista Jordi Gomara va tocar unes cançons per musicar la trobada.

Ha estat un autèntic plaer per la Plataforma comptar amb la col·laboració d'aquest grup d'artistes i volem agrair especialment a la nostra amiga Júlia Badal la seva implicació en la creació, organització i realització d'aquest acte ple d'energia i solidaritat!

Imatges del recital

Aquí podreu llegir alguns dels poemes del recital

Poetesses i poetes participants:

Daniel Ruiz Trillo

Mercè Amat

Antoni Barnils

Mª Lluïsa Bové

Joan Verdaguer

Antonia Pilar Villaescusa

Montse Cercós

Josep Lleixà

Montse Pellicer

Fe Ferré

Emili Gil

Laura Collado

Isabel Garrido

Imma Forment

Nuria Garcia

Jaume Piquet

Gabriel Maria Perez

Julia Badal

Paco Escudero

Pau Mar Alvó Riera

Tessa Barlo

Salvador Riera

 

 
Formació gratuïta dirigida a professorat de secundària

20150928 cartellformacioprofes

Us convidem a participar a la següent formació*:

Del 23 de gener al 27 de febrer de 2016 a l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

*Formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament

L'admissió de les persones inscrites, es farà a través d'una selecció tenint en compte els següents criteris:

 

 

 

 

  • Professorat de secundària
  • En actiu i que imparteix classe a 2on o 3er d’ESO.
  • Amb interès i possibilitat per part de la Direcció del seu centre d’implementar un taller amb les activitats GEAR amb les i els alumnes.
  • Municipi on es troba el centre educatiu on treballa.
  • Ordre d’inscripció

Per tal de sol·licitar la inscripció caldrà omplir el següent formulari abans del 11 de gener de 2016. La confirmació de la plaça es farà via correu electrònic a partir del dia 13 de gener de 2016 tenint en compte els criteris esmentats anteriorment.

LA INSCRIPCIÓ AL CURS ESTÀ TANCADA 

Més informació: carta dirigida al professorat i programa del seminari

 
Recital poètic solidari Trenquem el Silenci

20151212 cartell recitalA les i els poetes que recitaran el proper 12 de desembre al Centre Cívic de Sagrada Familia a les 17h les uneix l'esperit solidari.

Son un grup que sovint fa recitals conjuntament. Vindran poetes poetes de Malgrat, la Senia, Torredembarra, Vilafranca, Rubí, Badalona i Barcelona.Totes i tots s'han unit aquest cop per eradicar ls violència de gènere a través de l'art de la poesia!

L'entrada a l'acte serà inversa en benefici del programa de prevenció de la violència masclista de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, el Trenquem el Silenci. Us hi esperem!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 50

Mapa web

Qui som

Què fem

Entitats  

Actualitat

Agenda 

Recursos

Col.labora 

Contacte

      Col·laboren

  gene

bcnaj

 logospeu

caixa12

Últimes notícies........

Agenda

Actualitat  

Plataforma Unitària Contra les

Violències de Gènere

Rambla Santa Mònica nº10,

08002 Barcelona

Telf.- 627.398.316

Email.-prouviolencia@pangea.org